Bluesfestivalen 2023: Billig overnatting & gratis frokost på Bluesvennhuset Storeskar på Notodden

Er du en bluesvenn? Da kan du få den gode festivalopplevelsen med andre bluesfans under Notodden Blues Festival 2023 (3.- 6. august). Vi tilbyr nemlig opptil 30 bluesvenner rimelige overnattingsplasser inne i (det uoffisielle) «Bluesvennhuset» på Storeskar («Der bluesvenner møtes»). Bestiller du nå, er du sikret både seng og madrass! Early Bird-tilbud: Hurtiglenke for inne-sengeplass, tors-søn kun 1475 kr, inkl frokost, her!

NB! Har du bobil/campingvogn/bil og vil overnatte i den? Da kan du nå campe utenfor (m tilgang på strøm/bad), på Camp Storeskar: Her er hurtiglenke for campbestillingkun 1495 kr for tors-søn!

Bluesstemningen, Notodden 2023

I år er ikke Røde Kors-huset på Notodden ledig for bluesfolket, men vårt Bluesvennhus Storeskar ligger litt lenger opp i gata (Storeskar Skisenter, Bergstuguvegen 56). Og dette stedet er om mulig enda bedre: Fra verandaen har du storslagen utsikt over bluesbyen Notodden. Her kan du grille mat og feste usjenert for naboer med bluesvenner fra Oslo-regionen. Og her stopper lokalbussen rett ved, slik at du raskt kan komme deg til sentrum. Det tar en drøy halvtime å gå til Storgata.

I klubbhuset kan du fra torsdag til søndag overnatte i både seng, på madrass eller i sovepose i en av de to etasjene. Her har vi både bar & kjøkken – og ja, gratis frokost er inkludert for bluesvenner. Du får kjøleskap til kalde pils. Og dusjer og WC. I utgp. er det lagt opp til at man tar med sovepose, jf slik det er på Røde Kors-huset. Vi tilbyr vel å merke både senger og madrasser, i det minste for de første bestillerne. Vi deler opp rommene med skillevegger etter ønsker/behov – si ifra. Ta helst m sengetøy/dyne/pute (vi kan evt ordne mot et lite tillegg i pris).

Vi har kun ca. 30 plasser inne, så sikre deg helst din plass i dag. Ta kontakt for spesielle ønsker/behov. NB! Klikk her for hurtiglenke for overnatting med bluesfrokost.

Har du campingvogn, bil, bobil eller telt? Da kan du campe utenfor til lav pris (epost oss nå på kontakt@notoddenopplevelser.no eller send SMS til 91695196 for å reservere og få bluesvennenes Early Bird-tilbud). NB! Hurtiglenke her for bobil/campingvogn! Adresse: Bergstuguvegen 56, Notodden.

BESTILLINGSALTERNATIVER:

1) OVERNATTING INNE PÅ STORESKAR tors-søndag: Vi tilbyr nå seng/madrass. Early Bird-pris: kr 1475.
– Begrenset antall plasser, ca. 30 bluesvenner totalt, sikre deg overnattingsplass i vår nettbutikk nå: notodden-opplevelser-as.sumupstore.com/produkt/bluesovernatting-m-frokost-tors-son-storeskar

2) CAMPPLASS FOR BOBIL/CAMPINGVOGN/BIL, tors-søndag: Strøm, tilgang på dusj/WC: kr 1495.
– Begrenset antall plasser, sikre deg campplass i vår nettbutikk nå: notodden-opplevelser-as.sumupstore.com/produkt/camping-i-bobil-campingvogn-bil-v-bluescamp-storeskar

NB! Enkel bluesfrokost er inkludert i overnattingsprisene inne. Overnatting inne: Det blir satt opp skillevegger og det deles opp etter ønsker/behov. Ta kontakt ved spørsmål/ønsker – vi kan tilpasse.
NB! Vil du sette opp telt for en billig penge? Ta kontakt!
Epost: kontakt@notoddenopplevelser.no
SMS/tlf: +47 916 95 196
Facebook/Messenger: www.facebook.com/NotoddenOpplevelser

Info om Notodden Blues Festival 2023: bluesfest.no/