Gjør som Erfani-familien: Prøv vår nye tråkkebåt!

Nå kan du få Syden-følelsen i Øst-Telemark! For i tillegg til elbåt, elsurfebrett og kano/kajakk tilbyr vi deg nå en vaskekte tråkkebåt på Nesøya Marina, ved Bystranda på Notodden. Husk at fredag er fridag! Så på fredager kl. 13-19 kan du prøve tråkkebåten med familien eller dine venner, helt gratis!

«Dette var gøy!» utbryter den yngste i Erfani-familien når hun stiger i land sammen med mamma, pappa og storesøster på Nesøya Marina-brygga.

Hele familien har akkurat vært ute i den nyinnhentede tråkkebåten, som har plass til fire personer. De var alle godt sikret med redningsvester av høy kvalitet, noe Notodden Opplevelser AS tilbyr gratis til alle som prøver de nye vannaktivitetene ved Notodden bystrand (Vi er her generelt, avhengig av værforhold, mandag-lørdag kl. 13-19 i hele sommer).

Erfani-familien på tur ut fra Nesøya Marina-brygga og ut på Heddalsvannet.

Her kan du booke din tråkkebåttime: https://www.notoddenopplevelser.no/book-en-aktivitet-i-dag

Over ser du bilde fra Erfani-familiens tur. Og nedenfor er bilde og video fra vår Halvor Evensen – som viser hvordan tråkkebåten også kan håndteres av én person.

Og i vår nettbutikk kan du forhåndsbetale for tråkkebåten og alle de andre vannaktivitetene denne sommeren: https://notodden-opplevelser-as.sumupstore.com/

Notodden – Porten til Telemark